ایمپلنت دیجیتال چیست؟ + متخصصان ایمپلنت دیجیتال در گیلان
آنچه در این مطلب میخوانید
چکیده : در این مقاله مطالبی را در مورد ایمپلنت دیجیتال برای شما بیان میکنیم و همچنین اطلاعای را در مورد تفاوتهای ایمپلنت دیجیتال با ایمپلنت معمولی در اختیار شما قرار میدهیم.
اگر قصد انجام ایمپلنت دندانهایتان را دارید ولی از جراحی فک میترسید بهترین راه حل برای شما ایمپلنت دیجیتال است…عدم نیاز به جراحی در ایمپلنت دیجیتال باعث شده است که مردم تقاضای زیادی برای انجام آن داشته باشند. در این روش دندانپزشک از مدل سازی سه بعدی برای اسکن و بررسی فک استفاده میکند و در نهایت ایمپلنت را طوری طراحی میکند که بعداً هیچ گونه درد و مزاحمتی برای بیمار ایجاد نکند. ایمپلنت دیجیتال یک جهش بزرگ در عرصه دندان پزشکی است که در سالهای اخیر طرفداران زیادی به خود جذب کرده است. در این مقاله به مطالعه مطالبی در مورد ایمپلنت دیجیتال دندان و همچنین معرفی بهترین کلینیکهای دندان پزشکی گیلان از جمله کلینیک دندان پزشکی دکتر صیحانی میپردازیم.
ایمپلنت دیجیتال چیست؟
این روش یکی از پیشرفته ترین نوعهای ایمپلنت است که اساس کار آن بر اسکنهای سه بعدی و ایجاد یک مدل سه بعدی دقیق از فک، استخوان دهان و لثه بیمار است. بیمار باید قبل از انجام ایمپلنت دیجیتال یک عکس رادیوگرافی (cbct) از فک خود گرفته و به پزشک تحویل دهد تا پزشک از روی آن وضعیت فک و دندانها، عصبها و سینوسها را مورد بررسی قرار دهد. یکی از بخشهای اصلی ایمپلنت دندان جاگذاری پایههای آن در استخوان فک و جوش خوردن آنها است. اگر این کار به درستی انجام نشود (پایه در مکان نامناسبی جاگذاری شود.) باعث عدم جوش خوردن استخوان فک و پایه ایمپلنت میشود و در این صورت روند درمان مختل میشود.
در ایمپلنت دیجیتال با استفاده از اسکنهای سه بعدی که توسط سیستم انجام میشود یک مدل طراحی شده و این مدل مانند یک راهنمای جراحی عمل میکند که در آن بهترین مکان از لثه همراه با زاویه لازم برای کاشت پایههای ایمپلنت نشانه گذاری شده است. این راهنمای جراحی که به آن گاید نیز گفته میشود یک پلاستیک شفاف است که در هنگام کاشت پایهها باید داخل دندان قرار بگیرد. در ایمپلنت دیجیتال امکان خطا و اشتباه به حداقل میرسد.
تفاوت ایمپلنت دیجیتال و ایمپلنت معمولی
در گذشته اگر فردی قصد انجام ایمپلنت دندانهایش را داشت به متخصص مراجعه کرده و پس از بررسی لثه و استخوان فک بیمار پزشک روند درمان او را شروع میکرد. این کار با عملهای جراحی انجام شده و بیمار مجبور بود درد زیادی را تحمل کند. امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی این روش جای خود را به ایمپلنت دیجیتال داده است. ایمپلنت دیجیتال تفاوتهایی با ایمپلنت معمولی دارد که در ادامه به بیان آنها میپردازیم.
- در ایمپلنت دیجیتال برای شروع روند درمان باید ابتدا موقعیت دندانها و وضعیت لثه بیمار اسکن شده و سپس گاید آن طراحی شود اما در ایمپلنت معمولی بعد از بررسی توسط دندان پزشک روند درمان آغاز میشود. پس میتوان گفت که در روش معمولی روندنجام این درمان زودتر شروع میگردد.
- در ایمپلنت معمولی باید به لثه برشهای زیاد و عمیق زده شود و پس از جایگذاری پایهها لثه بخیه شود اما در روش ایمپلنت دیجیتال برشها به حداقل رسیده و فقط سوراخهای کوچک به اندازه پایه ایمپلنت در لثه ایجاد میشود.
- در و خونریزی در ایمپلنت دیجیتال به مراتب کمتر از روش معمولی آن است.
- در ایمپلنت معمولی به دلیل وجود عملهای جراحی زیاد روند بهبود لثه بیشتر طول میکشد.
- ظاهر ایمپلنتهای دیجیتال به دندان طبیعی نزدیکتر است.
- مدت زمان کامل دوره درمان در ایمپلنت دیجیتال کمتر از روش معمولی است.
- در ایمپلنت دیجیتال فرد پس از قرار دادن پایهها در لثهی او میتواند مانند روال عادی غذا بخورد اما در روش معمولی به دلیل وجود بخیه و زخمهای زیاد غذا خوردن تا یک مدت به سختی انجام میشود.
- در ایمپلنت دیجیتال کاشت هر پایه تقریباً کمتر از ۳۰ دقیقه طول میکشد اما در روش معمولی این کار طولانی است.
مراحل انجام ایمپلنت دیجیتال دندان
ایمپلنت دیجیتال باید به صورت مرحلهای و منظم انجام شود تا بازدهی بهتری داشته باشد. در ایمپلنت دیجیتال برش لثه و جراحی نسبت به روشهای سنتی بسیار کمتر است در نتیجه بیمار درد کمتری را تحمل میکند. مراجعه به یک دندان پزشک متخصص در این حوزه باعث میشود که ایمپلنت دندانهای شما به زیبایی و بدون مشکل انجام شود. اگر در گیلان زندگی میکنید ما به شما کلینیک تخصصی دندانپزشکی دکتر صیحانی را پیشنهاد میکنیم که با استفاده از تکنولوژیهای روز دنیا و با کادری مجرب خدمات دندان را به بیماران خود ارائه میدهند. در ادامه مراحل انجام ایمپلنت دیجیتال را به ترتیب به شما معرفی میکنیم.
- ابتدا فک و دهان بیمار با استفاده از سیستم به صورت سه بعدی اسکن و گاید مناسب بیمار تولید میشود.
- گاید را در داخل دهان بیمار قرار میدهند.
- در مکانهایی که نشانه گذاری شده است سوراخهای کوچکی اندازه پایه ایمپلنت در استخوان فک ایجاد میکنند.
- سپس پایه ایمپلنت در آنها جایگذاری میشود.
- پس از مدتی باید پایه تیتانیومی با استخوان فک جوش بخورند.
- بعد از اطمینان از جوش خوردن پایه و استخوان فک، روکشی شبیه به دندانهای طبیعی ساخته و روی آن نصب میشود.
هزینه انجام ایمپلنت دیجیتال
جنس و نوع روکش دندان از مهم ترین عواملی هستند که در تعیین هزینه ایمپلنت دیجیتال نقش دارند. به دلیل وجود ویژگیهایی مانند اسکن سه بعدی، نبود درد و درمان سریع در ایمپلنت دیجیتال معمولاً هزینه درمان بیشتر از روش معمولی است. از طرفی هزینه انجام ایمپلنت دیجیتال در کلینیکهای مختلف متفاوت است. ما به شما توصیه میکنیم که به کلینیک تخصصی دکتر صیحانی مراجعه کرده و ایمپلنت دیجیتال را با بهترین قیمت و کیفیت انجام دهید. در ادامه چند مورد از عواملی که بر تعیین قیمت تاثیر گذار هستند را بیان میکنیم.
- دندان پزشکان برای انجام ایمپلنت دیجیتال به دستگاههای دیجیتالی و پیشرفته نیاز دارند پس این عامل باعث بالا رفتن قیمت آن میشود.
- نیاز به نیروی ماهر و متخصص در زمینه انجام ایمپلنت دیجیتال
- دلایلی مانند دقیق بودن طراحی گاید، عدم وجود مشکلات احتمالی برای دندانهای بیمار بعد از انجام روند درمان و استفاده از متریال بالا در بالا رفتن هزینه درمان مؤثر هستند.
- معمولاً متریالی که در ایمپلنت دیجیتال استفاده میشود وارداتی هستند و همین امر باعث شده است که هزینه آن نسبتاً بالا برود.
ایمپلنت دیجیتال برای چه افرادی مناسب است؟
ایمپلنت دیجیتال بک راهکار نوآورانه برای رسیدن به دندانهایی زیبا و شبیه به دندانهای طبیعی انسان است. همانطور که میدانید در ایمپلنت معمولی باید عمل جراحی انجامشده و همچنین لثه فرد بیمار نیز باید توانایی تحمل ایمپلنت را داشته باشد. اما بعضی افراد وجود دارند که توانایی انجام عمل جراحی ندارند در این صورت ایمپلنت دیجیتال میتواند به آنها کمک کند. همچنین بیمارانی که عرض و ارتفاع استخوان فک آنها نامنظم است میتوانند ایمپلنت دیجیتال را انجام دهند. ممکن است فردی بیماری دیابت داشته باشد در این صورت اگر لثه او جراحی شود مدتزمان بهبود آن زیاد طول بکشید پس بهترین راه برای این افراد ایمپلنت دیجیتال است.
سخن پایانی
امروزه شاهد پیشرفت تکنولوژی در زندگی بشر هستیم و این پیشرفت گاهی اوقات مفید و گاه برای انسان مضر است. وارد شدن تکنولوژی در علم دندان پزشکی یکی از اقدامات مفیدی بود که در سالهای اخیر انجام شده است. یکی از این زمینههای دندان پزشکی که تکنولوژی وارد آن شده و به بهترین شکل مورد استفاده قرار گرفته ایمپلنت دندان است. ایمپلنت دیجیتال یک روش نوآورانه برای ایمپلنت دندان است که در آن درد و خونریزی به کمترین میزان خود رسیده و در مقابل دقت آن نیز به بیشترین حد خود رسیده است. در کشور ما ایمپلنت دیجیتال انجام میشود اما همه دندانپزشکان توانایی انجام آن را ندارند. کلینیک دندانپزشکی دکتر صیحانی یک از این مراکز تخصصی در گیلان است که این کار را با بروز ترین دستگاههای دنیا و به صورت حرفهای انجام میدهد.
برچسب ها : ایمپلنت دندان,ایمپلنت دیجیتال,دندانپزشکی دیجیتال,میلینگ,کدکم,اسکن سه بعدی,پرینت سه بعدی