عوارض احتمالی ایمپلنت دندان
عوارض احتمالی ایمپلنت دندان
به طور کلی، ایمن بودن کاشت دندان از مدت ها پیش ثابت و آزمایش شده است. نمی توان مواردی مانند هزینه ایمپلنت دندان را با نگرانی درباره ش صحبت کرد. زیررا بسیاری از خدمات کلینیک ها به صورت اقساطی نیز ارائه می شود. ممکن است که شما در عرض یک هفته پس از جراحی ایمپلنت دندان با حداقل عوارض جانبی روبرو شوید اما این مشکلات شاید برای همه رخ ندهد.
از دست دادن دندان یک مسئله رایج است که می تواند تاثیر قابل توجهی بر سلامت دهان و دندان افراد داشته باشد. چه یک دندان از بین رفته باشد و چه چندین دندان، اثرات آن بر روی دندان های مجاور می تواند جدی باشد. از دست دادن دندان ها می تواند عملکرد دهان، زیبایی لبخند و حتی استخوان فک را تحت تاثیر قرار دهد.
به همین دلایل مهم است که بیماران در اسرع وقت به این مشکل رسیدگی کنند. ایمپلنت قوی ترین و بادوام ترین درمان را برای دندان های از دست رفته ارائه می دهد. آنها متشکل از پیچهایی هستند که با جراحی کاشته میشوند و عملکردی مشابه با دندان های طبیعی دارند.
در هر حال، جراحی ایمپلنت دندان با برخی عوارض جانبی احتمالی همراه است که در ادامه آنها را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
عوارض احتمالی ایمپلنت دندان کدامند؟
جراحی کاشت دندان کم تهاجمی بوده و نشان داده شده است که یک گزینه درمانی بسیار موفق برای دندان های از دست رفته می باشد. به همین دلیل است که قیمت ایمپلنت دندان نسبت به سایر گزینه های جایگزینی دندان بالاتر است. البته با ایمپلنت اقساطی می توانید این مشکل را به طور کامل حل کنید. با این حال، از آنجایی که این یک روش جراحی است، بیماران باید انتظار داشته باشند که برخی از عوارض جانبی را در روزهای بعد از درمان تجربه کنند، نظیر:
– عفونت
تمیز کردن غیرحرفه ای ناحیه قبل از گذاشتن ایمپلنت ممکن است باعث ایجاد عفونت شود. به همین دلیل، مطمئن شوید که به یک متخصص حرفه ای و با تجربه مراجعه کرده اید تا از برخی مشکلات جلوگیری شود. البته عفونت با داروهایی مانند آنتی بیوتیک ها و بسته به نوع عفونت درمان می شود. اما برای جلوگیری از گسترش و حادتر شدن عفونت باید به سرعت به دنبال درمان پزشکی باشید.
– آسیب عصب
آسیب به عصب نیز یکی از عوارض احتمالی ایمپلنت دندان بوده و زمانی اتفاق می افتد که جراح به طور تصادفی ایمپلنت دندان را تقریبا روی عصب قرار دهد. انتظار می رود آسیب عصب باعث از دست دادن حس در ناحیه مجاور، سوزش یا درد شود. البته ایمپلنت دیجیتال تمامی این عوارض را به صفر رسانده است.
– مشکل سینوس
فک در ناحیه فوقانی درست زیر سینوس های بینی قرار دارد. ایمپلنت ها گاهی اوقات به داخل سینوس نفوذ می کنند و می توانند منجر به مشکلات سینوس شوند. احتمال ایجاد عفونت نیز در اینجا وجود دارد. با این حال، دلیلی برای هشدار نیست زیرا اگر درمان ها به موقع ارائه شوند، مشکلات سینوس قابل کنترل است.
– آسیب به استخوان فک
آسیب استخوان فک به دلیل عوامل مختلفی از جمله ضربه، عفونت یا شرایط دیگر رخ می دهد. قرار دادن اشتباه ایمپلنت های دندان می تواند باعث آسیب به استخوان فک می شود. باز هم در اینجا یادآور می شویم که به منظور ممانعت از این عوارض احتمالی حتما به یک متخصص با مهارت مراجعه نمایید.
– آسیب به رگ های خونی
یکی دیگر از دلایل آسیب به رگ های خونی، برخی اتفاقات است که طی مراحل کاشت دندان رخ می دهند. ایمپلنت باعث شل شدن و آسیب بافت مجاور می شود.
– حملات آلرژیک
ایمپلنت های دندان به طور معمول از تیتانیوم یا آلیاژ تیتانیوم ساخته می شوند. تیتانیوم زیست سازگار بوده و به طور کلی توسط اکثر مردم به خوبی تحمل می شود. با این حال، برخی از افراد به فلزات و مواد استفاده شده در ایمپلنت مانند سمان مورد استفاده و سایر فلزات برای محکم کردن ایمپلنت حساسیت دارند. حملات آلرژیک موارد نادری است که در تمام مراحل کاشت دندان وجود دارد.
اگر شما نیز قصد انجام ایمپلنت دندان دارید و می خواهید درباره این درمان فوق العاده و اینکه آیا این گزینه برای شما مناسب است اطلاعات بیشتری کسب کنید، می توانید در اولین فرصت از یکی از بهترین جراحان مجرب غرب تهران، دکتر شهاب محمدی وقت مشاوره رایگان دریافت نمایید. دکتر شهاب محمدی با سابقه و تخصص بالایی که در زمینه ایمپلنت دندان دارد، می تواند بهترین درمان را با بالاترین درصد موفقیت به شما ارائه دهد.