» زیبایی و پزشکی » کاشت مو به روش سوپر ترکیبی چیست و چطور انجام می شود ؟
کاشت مو
زیبایی و پزشکی

کاشت مو به روش سوپر ترکیبی چیست و چطور انجام می شود ؟

مرداد 16, 1403 230994

کاشت مو مهم‌ترین روش درمان ریزش مو و طاسی سر است که در آن از موهای طبیعی فرد برای پوشش نواحی کم پشت استفاده می‌شود. اما آیا می‌توان از چند تکنیک مختلف برای رسیدن به انتظارات زیباجو استفاده کرد. روشی مثل کاشت مو به روش سوپر ترکیبی در افرادی که دچار طاسی وسیع هستند می‌تواند بازدهی خوبی داشته باشد. در این روش متخصصان با استفاده از تکنیک‌های خاصی از ۲ یا ۳ روش مختلف بهره می‌برند تا کیفیت کاشت مو به حداکثر خود برسد. بسیاری از زیباجویان سوال می‌کنند که این روش چگونه انجام می‌شود؟ در ادامه به آن پاسخ خواهیم داد.

کاشت مو به روش سوپر ترکیبی چیست؟

کاشت مو به روش سوپر ترکیبی،‌ مجموعه‌ای از چند تکنیک مختلف است که از جهات مختلف به افزایش تراکم موها در ناحیه کم پشت کمک می‌کنند. در تکنیک ترکیبی از دو روش SUT و FUT برای کاشت مو استفاده می‌شود؛ به این صورت که ابتدا روش FUT مورد استفاده قرار می‌گیرد و سپس در همان روز به منظور افزایش تراکم موها از تکنیک SUT استفاده می‌شود. اما در تکنیک سوپر ترکیبی، روش BHT نیز افزوده شده است. این روش به منظور بهره‌وری حداکثری کاشت مو و تراکم بیشتر به کار می‌رود.

بخوانید  آموزش لیفت مژه در خانه

تکنیک BHT به عنوان انتقال فولیکول‌های مو از بدن به سر شناخته می‌شود. بنابراین با اضافه شدن موهای بدن باعث شده کاشت مو به روش سوپر ترکیبی کامل‌تر و تاثیرگذارتر از روش ترکیبی محسوب شود. جالب است بدانید با استفاده از پیوند موهای نواحی مختلف بدن می‌توان تا ۱۰۰۰ گرافت تراکم موها را افزایش داد و یک نتیجه طبیعی‌تر و بهتر دریافت نمود.

کاندید مناسب

کاشت مو به روش سوپر ترکیبی برای افرادی که دچار طاسی وسیع هستند و به تعداد گرافت‌های زیادی احتیاج دارند یک روش ایده آل محسوب می‌شود. این افراد نمی‌توانند با یک روش و خصوصا در یک جلسه به نتیجه دلخواه خود برسند. به همین دلیل کاشت مو به روش ترکیبی و سوپر ترکیبی وارد عمل می‌شود تا نتیجه دلخواه را برای افراد تامین کند. در افرادی که بانک موی کافی دارند معمولا از روش ترکیبی استفاده می‌شود. اما کسانی که بانک موی کافی برای تراکم کامل ندارند یا اینکه به تعداد گرافت بیشتری احتیاج دارند، تکنیک سوپر ترکیبی به عنوان راه حل نهایی به کار برده می‌شود.

در کاشت مو به روش سوپر ترکیبی از موهای بدن نیز به عنوان بانک مو استفاده می‌شود و به همین دلیل حداکثر تراکم مو فراهم می‌شود. اما باید گفت که این روش برای افرادی که به دلیل خشکی پوست امکان کاشت مو به روش FUT را ندارند مناسب نیست. همچنین افرادی که بانک موی کافی در ریش یا بدن ندارند بهتر است به جای روش سوپر ترکیبی از روش ترکیبی استفاده کنند.

بخوانید  کرم دستساز معجزه شب اصلی

مراحل کاشت مو به روش FUT

کاشت مو به روش سوپر ترکیبی چگونه انجام می‌شود؟

کاشت مو به روش سوپر ترکیبی معمولا به دو صورت ممکن است انجام شود؛ در حالت اول تکنیک FUT در یک روز و چند روز بعد تکنیک‌های دیگر انجام می‌شوند. در حالت دوم تمام روش‌ها در یک جلسه به اتمام می‌رسند که اغلب زیباجویان حالت دوم را ترجیح می‌دهند. اما به طور کلی تکنیک FUT به SUT و BHT مقدم است. مراحل کاشت مو به روش سوپر ترکیبی به صورت زیر می‌باشد:

مشاوره تخصصی و معاینه اولیه

در کاشت مو به روش سوپر ترکیبی قبل از هر کاری پزشک در یک جلسه مشاوره شرایط زیباجو را از هر نظر بررسی می‌کند. بررسی ضخامت،‌ رطوبت، مقدار چربی و کشسانی پوست در ابتدا صورت می‌گیرد. بعد با در نظر گرفتن انتظارات زیباجو و بر اساس وسعت طاسی، تعداد گرافت‌های مورد نیاز مشخص می‌شود. پزشک در این مرحله با استفاده از روش‌های خاصی خط رویش مناسب را طراحی می‌کند تا زیباجو از نتیجه عمل رضایت کافی داشته باشد.

طراحی لیزری خط رویش مو

یکی از مزایای کاشت مو به روش سوپر ترکیبی این است که از دستگاه اسکنر سه بعدی برای اسکن پوست و مو استفاده می‌شود که اطلاعات دقیقی را در اختیار پزشک قرار می‌دهد. با اسکن لیزری تعداد گرافت‌های مورد نیاز و تعداد گرافت‌های قابل برداشت مشخص می‌شود و به همین دلیل امکان طراحی بهترین خط رویش مو وجود دارد. از آنجایی که در این روش بهترین و ضخیم‌ترین فولیکول‌ها برای پیوند انتخاب می‌شود، در نتیجه تراکم موهای مشکی در نهایت بالاتر بوده و رضایت فرد از عمل کاشت مو بیشتر خواهد بود.

بخوانید  حجيم كردن لب با ويتامين e

آغاز کاشت مو به روش FUT

در روز عمل کاشت مو به روش سوپر ترکیبی، جراح بعد از ضد عفونی و بی حسی ناحیه بانک مو، برش نواری را در محل مناسب ایجاد می‌کند. در این وضعیت بین ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ گرافت به همراه پوست برداشته می‌شود و فولیکول‌های آن توسط تکنیسین‌های اتاق عمل از فلپ جدا می‌شود. فولیکول‌های استخراج شده در محلول خاصی قرار می‌گیرند تا برای کاشت نگهداری و آماده شوند. پس از آمادگی فولیکول‌ها، ابتدا سوراخ‌هایی شبیه به کانال در ناحیه گیرنده ایجاد شده و فولیکول‌ها را در کانال‌های استوانه‌ای که در ناحیه گیرنده ایجاد کرده‌اند، قرار می‌دهند.

آغاز کاشت مو به روش BHT

مرحله بعدی کاشت مو به روش سوپر ترکیبی، استفاده از تکنیک‌های SUT و BHT به منظور به حداکثر رساندن تراکم موهاست. در این مرحله ابتدا از ناحیه بانک مو پشت سر حدود ۱۰۰۰ گرافت برداشت شده و در میان گرافت‌های کاشته شده در مرحله قبل قرار می‌گیرند.

 سپس با تکنیک BHT از موهای بدن و صورت برای پر پشت کردن موها بهره می‌برند. معمولا موهای ریش و سینه به دلیل ماندگاری و ضخامت بهتر برای این کار مناسب‌اند. این کار به گونه‌ای انجام می‌شود که باعث کم پشت شدن ریش نشود.

بخوانید  کلیتوریسم یا خروسک زن چیست و کجاست ؟ 7 رازی که باید بدانید

مراحل کاشت مو به روش SUT

مزایای کاشت مو به روش سوپر ترکیبی

کاشت مو به روش سوپر ترکیبی به دلیل مزایای فوق العاده خود به یکی از بهترین تکنیک‌ها برای افرادی که دچار طاسی وسیع شده‌اند تبدیل گشته است. برخی از مهم‌ترین مزایای کاشت مو سوپر ترکیبی شامل:

  • امکان برداشت و کاشت بیش از ۵۰۰۰ گرافت (تقریبا ۲۰۰۰۰ تار مو) در یک جلسه وجود دارد.
  • با استفاده از اسکن لیزری بهترین فولیکول‌ها استخراج می‌شوند و احتمال آسیب به فولیکول‌ها به حداقل می‌رسد.
  • نسبت به مجموع سه روش FUT، SUT و BHT سرعت بالایی دارد.
  • تراکم موها در افرادی که ریزش موی شدیدی داشته‌اند نیز به مقدار قابل توجهی بهبود می‌یابد.
  • افرادی که نمی‌توانند نتیجه مناسبی از روش‌های SUT یا FUT بگیرند از این تکنیک بیشترین بهره را می‌برند.
  • افرادی که با کاشت مو ترکیبی نیز به نتیجه ایده آل خود نمی‌رسند، مطلوب است.
  • نتایج دائمی، ماندگار و رضایت بخشی برای زیباجو در پی دارد.

عوارض کاشت مو

اگرچه کاشت مو به روش سوپر ترکیبی مزایای جذاب و متعددی دارد و هیچ روشی مثل این نمی‌تواند تراکم بالایی ایجاد کند؛ اما این تکنیک  به دلیل مدت زمان نسبتا طولانی و استفاده از تکنیک FUT ممکن است عوارض بیشتری نسبت به روش‌های نوین در پی داشته باشد. مهم‌ترین عوارض کاشت مو سوپر ترکیبی شامل:

  • باقی ماندن اسکار زخم: احتمال باقی ماندن اسکار برش نواری ایجاد شده وجود دارد اما می‌توان گفت که پس از چند ماه معمولا این اسکار محو می‌شود.
  • بی حسی پوست سر: بی حسی موقت پوست سر به دلیل آسیب‌های وارد شده در حین عمل طبیعی است و پس از مدتی خود به خود بهبود می‌یابد.
  • درد: درد تا مدتی از عوارض کاشت مو FUT است که با تجویز مسکن و در برخی موارد داروهای آرامبخش بهبود می‌یابد.
  • تورم و کبودی: معمولا تا چند روز جلوی سر که ناحیه کاشت مو است متورم است و ممکن است کبود نیز باشد که با رعایت مراقبت‌های بعد از عمل تا حد زیادی بهبود می‌یابد.
  • خارش و حساسیت: این عارضه در اثر بهبود بافتی اتفاق می‌افتد و در صورت عدم لمس یا خاراندن سر خود به خود بهبود می‌یابد.
  • عفونت: عفونت یک عارضه خطرناک و نادر کاشت مو FUT است که در این روش نیز ممکن است بروز پیدا کند؛‌ در صورت مشاهده این عارضه سریعا باید با پزشک تماس بگیرید.
  • خونریزی: خونریزی بعد از کاشت مو یک عارضه رایج نیست و در افرادی که پتانسیل آن را دارند بیشتر بروز می‌یابد؛ با گاز استریل و باند فشاری این عارضه به راحتی رفع می‌شود و جای نگرانی نیست.
بخوانید  مقایسه رشته پزشکی و دندانپزشکی، کدام بهتر است؟ + تفاوت ها و مزیت ها

توجه داشته باشید که رعایت مراقبت‌های بعد از کاشت مو به روش سوپر ترکیبی نقش موثری در کاهش و کنترل عوارض آن دارد. همچنین با مراجعه به کلینیک‌های زیبایی معتبر می‌توانید تضمین کنید که دچار عوارض غیر طبیعی مثل ریزش موهای کاشته شده یا کسب نتایج نامطلوب نمی‌شوید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
آواتار واحد نویسندگی دندان لند

واحد نویسندگی دندان لند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×