» سلامت زنان » پروتز سینه
پروتز سینه
سلامت زنان

پروتز سینه

مهر 9, 1402 70353

جراحی پروتز سینه که امروزه جزو یکی از رایج ترین جراحی های زیبایی در سراسر دنیا به شمار می رود راهکار اصلی برای فرم دادن و بزرگ کردن سینه می باشد. استفاده از پروتز های سینه حجم از دست رفته سینه ها را در اثر کاهش وزن و یا برخی بیماری ها جبران می کند و ظاهری زیبا و دلپذیر برای زیباجو فراهم می کند. علاوه بر این به دلیل خوش فرم شدن سینه ها و ایجاد تناسب اندام باعث افزایش اعتماد به نفس بانوان می شود.

شایعات زیادی درباره عمل جراحی پروتز سینه وجود دارد، برای مثال یکی از رایج ترین سوالات زیباجویان این است که آیا پروتز سینه عاملی برای سرطان سینه است؟ و یا آیا پروتز سینه اختلالی در روند شیردهی ایجاد می کند یا خیر؟ با ما در این مقاله همراه باشید تا نگاه اجمالی به روند جراحی پروتز سینه داشته باشیم و به سوالات و ابهامات پاسخ دهیم.

جراحی پروتز سینه

زیباجویان به دلایل متعددی تصمیم به کاشت پروتز سینه می گیرند، از این قبیل دلایل می توان به افزایش سایز سینه، فرم دهی سینه،  برطرف کردن عیوب سینه که به صورت ارثی و یا اکتسابی در بدن فرد ایجاد شده و… اشاره کرد. پروتز سینه در واقع  یک بافت مصنوعی است که برای اصلاح فرم و سایز سینه در بدن جایگذاری می شود. ترکیبات سازنده این بافت مصنوعی با بدن سازگار هستند و آسیبی به زیباجو وارد نمی کنند البته که انتخاب برند مناسب و جراح ماهر بسیار حائز اهمیت است و عوارض جراحی را به صفر می رساند.

قبل از عمل جراحی ماموپلاستی افزایشی یا عمل کاشت پروتز سینه باید آزمایشاتی را انجام داد و از سلامت زیباجو خاطر جمع شد. همچنین برای برخی از زیباجویان قبل از تصمیم به عمل پروتز سینه جلسات مشاوره تجویز می شود تا فرد از نظر ذهنی آماده ی جراحی شود.
تکنیک های جراحی پروتز سینه

بطور کلی سه تکنیک و روش برای برش و قرار دادن پروتز داخل بدن داریم:

  1. برش هلالی در زیر چین پستان (اینفرامامری) (Inframammary)

این برش در قسمت زیر سینه انجام می شود و پزشک آزادی عمل بیشتری دارد و با دید بهتر و دقت بیشتر می تواند پروتز ها را در محل مناسب جایگذاری کند. همچنین جای برش و اسکار ناشی از عمل در دید قرار نمی گیرد و به آسانی با لباس های زیر پوشیده می شود. هرچند درصد بسیار کمی احتمال آسیب به داکت های شیری و اختلال در شیر دهی وجود دارد اما در حال حاضر بهترین روش برای کاشت ایمپلنت سینه می باشد و اکثر پزشکان از این روش استفاده می کنند.

  1. برش در اطراف هاله پستان (پریارئولار) (Periareolar)
بخوانید  قرص قوی برای پریود شدن سریع با معرفی 10 قرص

این روش برای افرادی مناسب است که قصد شیردهی در آینده را ندارند چرا که احتمال آسیب جدی به مجاری شیری وجود دارد. این روش هم مانند روش قبل آزادی عمل زیادی به پزشک جراح می دهد و همچنین کمک می کند تا تقارن پستان ها حفظ شود و درصد خطا را کم می کند. این نوع برش نیازمند دقت بسیار بالا و دستان حاذق و ماهر جراح می باشد چرا که اگر اشتباهی در مسدود کردن برش صورت بگیرد اسکار و زخم برش صورت بسیار زشتی اطراف نوک سینه (نیپل ها) ایجاد می کند.

  1. برش زیر بغل (ترنسکسیلاری) (Transaxillary)

در این روش جراح برش را از ناحیه چین موجود در زیر بغل در سمت راست دست ها می دهد. این روش آزادی عمل کمتری نسبت به دو روش قبل به جراح می دهد و احتمال عدم تقارن پستان ها بیشتر است. مزیت این روش آن است که روی پستان ها هیچ جای اسکار و زخمی باقی نمی ماند اما اگر فرد در آینده نیاز به تجدید پروتز و یا انجام عمل های جراحی دیگر در ناحیه پستان ها را داشته باشد تکرار مجدد این روش امکان پذیر نمی باشد.
در نهایت پس از اتمام جراحی برش ایجاد شده با بخیه بسته می شود و با استفاده از چسب مخصوص پوست محل بخیه هارا به خوبی مسدود می کنند.

پروتز سینه

محل جایگذاری ایمپلنت سینه در بدن

ایمپلنت سینه ابتدا درون یک پاکت مخصوص قرار داده می شود این پاکت حتی در صورت نشست محلول هم مانع ورود محلول به داخل بدن می شود. سپس دو روش کلی و رایج برای قرار دادن پروتز وجود داد:

  • جایگذاری ایمپلنت در زیر عضله سینه: در این روش پروتز سینه در زیر ماهیچه سینه یا همان پکتورال قرار می گیرد که دوره ی نقاهت طولانی تری دارد.
  • جایگذاری ایمپلنت زیر بافت پستانی روی لایه فاشیا: در این روش پروتز سینه در قسمت زیرین بافت سینه و بالای ماهیچه پکتورال قرار می گیرد. هنگامی که پروتز سینه در بالای ماهیچه پکتورال قرار می گیرد ظاهری طبیعی تر دارد اما از طرفی نگهداری پروتز در زیر ماهیچه پکتورال امن تر است و همچنین احتمال بروز عارضه ای به نام “کپسول” را کاهش می دهد.
  • جایگذاری ایمپلنت زیر بافت پستانی و فاشیا
  • جایگذاری ایمپلنت بخشی در زیر عضله سینه (پکتورال) و بخشی در زیر غده پستانی: امروزه این نوع جایگذاری رایج ترین نوع می باشد با این حال محل جایگذاری با تشخیص پزشک مشخص می شود.
بخوانید  درمان کیست بارتولن با پیاز پخته و سایر درمان های خانگی

زمان جراحی پروتز سینه

زمان جراحی پروتز سینه یا کاشت ایمپلنت سینه بین ۱ الی ۳ ساعت با بیهوشی می باشد که این زمان بستگی به عوامل زیادی دارد. برای مثال می توان به تکنیک برش، شرایط حیاتی بدن زیباجو، بافت بدن زیباجو، میزان تغییرات لازم برای فرم دهی سینه و… اشاره کرد.

هزینه جراحی پروتز سینه

هزینه عمل پروتز سینه متغییر می باشد و به عوامل متعددی از جمله نوع ایمپلنت و قیمت آن، هزینه جراح و مرکز جراحی بستگی دارد. دقت کنید که دستمزد بالا یک جراح به هیچ وجه دلیلی بر تخصص و مهارت پزشک ندارد در نتیجه توصیه می شود به خوبی پرس و جو کنید و با وسواس پزشکی حاذق را انتخاب کنید. همچنین با آگاهی کامل برند پروتز سینه خود را انتخاب کنید چرا که ممکن است جراح از یک پروتز سینه بی کیفیت و یا منسوخ شده برای شما استفاده کند و علاوه بر هزینه بالایی که از شما دریافت می کند سلامتی شما را نیز به خطر می اندازد و عوارض جبران ناپذیری به همراه خواهد داشت. پروتز سینه برند موتیوا نسل آخر پروتز ها  می باشد که یک نسل از دیگر رقبای خود جلو تر می باشد و در بیش از ۸۰ کشور دنیا عرضه می شود.

خرید پروتز سینه

بطور قطع اگر شما قصد انجام جراحی پروتز سینه داشته باشید یکی از مهم ترین دغدغه هاتون خرید پروتز سینه است. انتخاب برند خوب، سایز مناسب، قیمت مناسب، ضمانت پس از فروش محصول و… عواملی است که ذهن شما را به خود مشغول می کنند. اکثر افراد تنها به نظر جراح خود اکتفا می کنند و به گفته پزشک هر برند پروتز سینه ای را خریداری می کنند، حتی گاها اطلاعی از برند پروتز خریداری شده ندارند و نمی دانند چه پروتزی قرار است حین جراحی در بدن آن ها قرار داده شود. البته که اکثر پزشکان با بهترین پروتز های سینه اشنایی دارند و به سلامتی بیمار اهمیت می دهند در نتیجه از استفاده ی برند های متفرقه اجتناب می کنند با این حال ممکن است درصد بسیار کمی از پزشکان به دلیل تفاوت قیمت پروتز های سینه و یا منافع شخصی از برند های متفرقه استفاده کنند و سلامتی زیباجو را در خطر بندازند.

بخوانید  علت افتادگی واژن چیست ؟ 10 علت افتادگی واژن و درمان آن چیست ؟

توصیه ما به تمامی زیباجویانی که قصد خرید پروتز سینه کاشتنی را دارند این است که قبل از خرید ایمپلنت سینه به خوبی تحقیق کنند و افراد مختلف پرس و جو کنند. به سادگی با بررسی سایت های مختلف شما می توانید بهترین برند های پروتز سینه را بشناسید و آگاهانه خرید پروتز سینه را انجام دهید تا هم از کیفیت محصول و هم از قیمت آن مطمئن باشید.

مهم ترین نکات در خرید پروتز سینه

موارد زیادی است که شما باید برای خرید پروتز از آن ها با خبر باشید برای مثال:

  • انواع پروتز سینه
  • قیمت پروتز سینه
  • برندهای پروتز سینه
  • تکنولوژی تولید پروتز
  • سازگاری پروتز سینه با بدن
  • تاییدیه CE (تاییدیه فروش در اروپا)
  • تاییدیه FDA (تاییدیه سازمان غذا و دارو آمریکا)

شما قبل از خرید پروتز سینه ابتدا باید با جراح خود مشورت کرده و درباره نوع، شکل، سایز و… پروتز سینه مناسب بدن خود آگاهی پیدا کنید. بعد از آن باید به سراغ برندهای معتبر و شناخته شده بروید و مشخصات و قیمت آن ها را پرس و جو کنید. طبیعتا باید به سراغ جدیدترین و آخرین نسل پروتزها بروید و آخرین نسل پروتز سینه را خریداری کنید زیرا روز به روز تکنولوژی در حال پیشرفت است و ساخت محصولات پزشکی هم ازین پیشرفت مستثنی نیستند. فراموش نکنید حتما تاییدیه های پروتز سینه را بررسی کنید و در صورت امکان با چند زیباجو که قبلا محصول را مصرف کرده اند صحبت کنید.

خرید بهترین برند پروتز سینه

در دنیا کمپانی های مختلفی پروتز سینه تولید می کنند که تحت نام های تجاری گوناگون وارد بازار می شوند. در ایران شما می توانید از برند هایی مانند موتیوا، منتور، سیلی مد، پلی تک، ناگور، آریون و … خرید کنید اما فراموش نکنید که پرچم دار پروتز های سینه در کل دنیا برند منتور و موتیوا هستند. برند موتیوا که یک برند آمریکایی است یک پروتز سیلیکونی است و با ژل سیلیکونی برند Nusil که یکی از بهترین کمپانی های تولید کننده ژل در دنیا است و دارای FDA  آمریکا است پر شده است این ژل با تکنولوژی روز دنیا ساخته شده و شباهت بسیاری به بافت سینه دارد. شما با خرید پروتز سینه موتیوا در واقع آخرین نسل پروتز های سینه را خریداری می کنید. پروتز سینه برند موتیوا که یک نسل از دیگر برند های رقیب جلوتر است ویژگی های منحصر به فردی دارد که آن را از دیگر ایمپلنت های سینه سراسر دنیا جدا می کند.

بخوانید  ویتامین کا چیست و آیا آمپول ویتامین k برای قطع خونریزی قاعدگی مفید است ؟

 

محدودیت های جراحی پروتز سینه

  • سن زیر ۱۸ سال (ترجیحا بالای ۲۰ سال) و بالای ۶۵-۷۰ سال
  • وچود بیماری های عفونی مزمن و حاد
  • بیماری های سیستم عروقی ، انکولوژی
  • مشکلات انعقاد خون و لخته شدن خون
  • شیردهی و تغذیه نوزاد (باید ۶ ماه از شیردهی مادر بگذرد)

 انواع پروتز سینه

انواع پروتز سینه را می توان از چند نظر دسته بندی کرد:

  • مواد تشکیل دهنده ایمپلنت
  • شکل ظاهری پروتز سینه
  • اندازه پروتز سینه

انواع پروتز سینه بر اساس مواد سازنده ایمپلنت

پروتز سینه

  1. پروتز های سالینی (آب نمکی)

این نوع پروتز سینه اغلب گرد هستند و درون جداره ی سیلیکونی با آب نمک استریل یا سالین پر شده است. همانطور که گفتیم جنس جداره این ایمپلنت های سینه از سیلیکون غیر قابل نفوذ است. این پروتز ها در صورت پاره شدن در سینه صاف می شوند و مایع درون آن ها جذب بدن می شود چرا که سالین به طور طبیعی در بدن وجود دارد. این نوع پروتز سفت تر از پروتز های سیلیکونی هستند و خاصیت ارتجاعی کمتری دارند.

مزایا پروتز سالین:

  • برش کوچک
  • هزینه کمتر

معایب پروتز سالین:

  • احتمال ترکیدگی و نشت محلول
  • تاثیر زیاد روی بافت سینه
  • غیر طبیعی بودن از لحاظ ظاهری و لامسه
  • افزایش ریسک چین خوردگی و قابلیت لمس شدن
  1. پروتز های سیلیکونی
بخوانید  معرفی 4 تا از بهترین کرم های سفت کننده سینه

این ایمپلنت ها همانطور که از اسمشان پیداشت از ترکیبات سیلیکونی ساخته شده اند و درون جداره سیلیکونی با ماده چسبناک و ژل مانند سیلیکونی پر شده است. این پروتز سینه به دلیل شباهت بیشتر به بافت سینه مورد استقبلال زیباجویان قرار گرفته است. پروتز های سیلیکونی در صورت آسیب دیدن از بین نمی روند بلکه ژل های پروتز به لایه های دیگر پروتز وارد می شوند.

مزایا پروتز سیلیکونی:

  • ظاهری طبیعی تر
  • حس لامسه طبیعی و نرم
  • خطر خالی شدن و نشست محلول وجود ندارد
  • احتمال چین خوردگی و قابلیت لمس شدن کمتر

معایب پروتز سیلیکونی:

  • هزینه بیشتر

اگر شما مدتی است که در حال تحقیق درباره پروتز سینه هستید احتمالا در سایت های مختلف موارد بیشتری را در لیست معایب پروتز های سیلیکونی دیده اید از قبیل پارگی بدون علامت و نیاز به برش بیشتر هنگام جایگذاری اما پروتز سینه برند موتیوا با استفاده از تکنولوژی Bluseal  مشکل پارگی بدون علامت را رفع کرده و کوچکترین آسیب به پروتز به سرعت آشکار می شود. همچنین به دلیل وجود ویژگی TrueMonobloc تمام بخش های سازنده  ایمپنت دارای خواص فیزیکی  یکسان هستند که مزیت های زیر را دارد:

  • یکپارچگی و انعطاف بیشتر
  • برش کوچکتر برای جایگذاری
  • جایگذاری راحت هنگام جراحی
  • کاهش زمان عمل جراحی
  • پایدار و محکم بودم پروتز سینه
  • برگشت پذیری سریع پروتز به حالت اولیه بعد از قرار گرفتن در معرض فشار و تحرک

که این ویژگی در برند موتیوا باعث می شود تا جراح برش کوچکی ایجاد کند و به راحتی پروتز را جایگذاری کند.

  1. پروتز های ترکیبی (سالین-سیلیکون)

این پروتز های سینه زمینه ای سیلیکونی و قسمت سالینی هستند که قسمت سالینی این ایمپلنت های سینه باعث افزایش تدریجی سایز پروتز می شود و برای افرادی مناسب است که بافت سینه کافی برای کاشت پروتز های سایز بزرگ را ندارند. در این پروتز ها با پر کردن تدریجی قسمت سالین، بافت سینه جا باز کرده و زیباجو پروتز سینه بزرگتری خواهد داشت.

  1. پروتز های کامپوزیتی جایگزین

داخل این نوع پروتز ها با رشته های پلی پروپیلن، روغن سویا و یا مواد دیگر پر می شوند که امروزه مورد استفاده قرار نمی گیرند.

  1. پروتز سینه ثابت
بخوانید  عادت ماهیانه و مواد غذایی برای دوران خونریزی قاعدگی و پریودی چیست ؟

این نوع پروتز سینه که غالبا به شکل اشکی عرضه می شود با سیلیکون پر تراکم پر می شود و نسبت به پروتز سیلیکونی ظاهری غیر طبیعی دارد بافت این نوع پروتز ها بسیار سفت است و به برش بزرگی هنگام جایگذاری نیاز دارند.

انواع پروتز سینه بر اساس شکل ظاهری

  1. پروتز گرد (ROUND)

این پروتز ها پر کاربردتر هستند و برای افرادی که علاقه به پستان های برجسته دارند مناسب ترند.

این پروتز ها برای جراحی های اصلاحی (REVISION) بهترین گزینه هستند و ظاهر بسیار زیبا و خوش فرمی را به زیباجو می دهند.

  1. پروتز اشکی (آناتومیکال)

این پروتز ها حجم کمتری دارند و نمای بسیار طبیعی به سینه می دهند، پروتز سینه های قطره اشکی برای افرادی مناسب است که بافت پستانی خیلی کم و سینه تخت دارند. با این حال که پروتز سینه اشکی حالت طبیعی به سینه می دهد و افراد زیادی به این شکل پروتز علاقه دارند اما همچنان پروتز های گرد در صدر جدول هستند و خواهان بیشتری دارند.

شکل پروتز سینه موتیوا از نوع گرد می باشد اما به دلیل تکنولوژی به روز این ایمپلنت ها و تشابه زیاد پروتز ها به بافت سینه و نرمی آن ها فرم بدن را گرفته و تحت گرانش زمین قرار می گیرند و ظاهری زیبا و خوش فرم به بدن می دهند.

انواع پروتز سینه از نظر سایز

  1. پروتز سینه با برجستگی کم (LOW PROFILE)
  2. پروتز سینه با برجستگی زیاد (HIGH PROFILE)
  3. پروتز سینه با برجستگی خیلی زیاد (ULTRA HIGH PROFILE)

میزان برجستگی پروتز سینه از قله ایمپلنت تا قاعده آن را پروفایل می نامند یعنی میزان تیزی نوک پروتز و شیب پروتز را تعیین می کند. سایز پروتز علاوه بر برجستگی آن با پارامتر های دیگری مثل حجم ژل داخل پروتز نیز معین می شود برای مثال پروتز HIGH PROFILE سایز ۴۵۰ به این معنی است که حجم پروتز ما ۴۵۰ سی سی ژل است.

انتخاب سایز پروتز سینه به تشخصیص پزشک جراح مربوط است چرا که سایز پروتز سینه باید متناسب با آناتومی بدن فرد انتخاب شود.

تفاوت جراحی پروتز سینه با جراحی لیفت سینه

بسیاری از افراد تصور می کنند که هر دو این عمل ها یکسان هستند این در حالی است که هر کدام با هدف خاصی انجام می شوند. عمل لیف سینه یا همان ماستوپکسی صرفا جهت رفع افتادگی سینه ها انجام می شود و عمل پروتز سینه برای افزایش سایز سینه ها است. هرچند در صورت لزوم و تشخیص جراح و همچنین موافقت زیباجو می توان هر دو این عمل ها را همزمان انجام داد که به آن پروتزپکسی می گویند. در عمل پروتز ماستوپکسی برش های لازم در قسمت آرئول و زیر پستان انجام می شود و به قصد افزایش سایز پستان های کوچک یا اصلاح پستان های نامتقارن چه از نظر ظاهری و چه از نظر اندازه انجام می شود در واقع از لیفت داخلی برای رفع افتادگی سینه ها استفاده می شود و نیازی به برش های عمودی ندارد.

بخوانید  متخصص زنان و زایمان و کارهایی که انجام می دهند؟

مزایا، معایب و عوارض احتمالی جراحی پروتز سینه

مزایا

  • افزایش سایز سینه
  • افزایش اعتماد به نفس
  • اصلاح فرم سینه و متقارن شدن سینه ها
  • متقارن شدن سینه ها بعد از جراحی هایی مانند ماستکتومی (درمان سرطان سینه)

معایب و عوارض احتمالی

  • درد سینه
  • ایجاد کپسول
  • التهاب و تورم
  • انباشتگی محلول (Late Seroma)
  • عدم تقارن ظاهری
  • چین خوردگی پوست
  • جای اسکار و زخم
  • عفونت یا ماستیت سینه
  • تغییر جای ایمپلنت سینه
  • نشت و یا پارگی پروتز سینه

هر عمل جراحی قطعا عوارض مخصوص به خودش را دارد و زیباجو قبل از عمل باید به خوبی فکر کند و با آگاهی تصمیم بگیرد برای مثال در وهله اول عمل پروتز سینه عوارض های بعد از بیهوشی را مانند هر عمل جراحی دیگری دارد و یا بسته به بدن فرد دوره نقاهت منحصر به فرد دارد و حتی ممکن است تا مدتی تورم و بی حسی در ناحیه سینه همراه فرد باشد. همچنین با انتخاب های درست می توان بسیاری از عارضه ها را برطرف کرد. برای مثال با انتخاب پزشک به نام و با تجربه مشکل عدم تقارن ظاهری حل می شود و در مواردی مثل درد سینه، چین خوردگی پوست و جای اسکارو زخم بسیار موثر است چرا که بخشی از آن ها به بدن بیمار و بخشی به تبحر جراح وابسته است.

همچنین شما با انتخاب دقیق برند پروتز می توانید عوارض بعد از عمل را به حداقل برسانید یک برند خوب مانع از ایجاد کپسول، عفونت، نشت و پارگی، چرخش و جا به جایی پروتز، Late Seroma و.. . می شود.

بخوانید  استحاضه چیست؟ و علت خون استحاضه چیست ؟

 

 

دوره نقاهت جراحی پروتز سینه

تورم و التهاب ناشی از عمل جراحی ایمپلنت سینه رفته رفته کم می شود و بسته به شرایط بدنی فرد دوره نقاهت بین ۴ تا ۸ هفته طول می کشد همچنین ممکن است تا یکسال بعد از عمل جراحی تورم اندکی همراه زیباجو باقی بماند.

به طور کلی از لحظه ای که عمل جراحی تموم میشود و اثر داروهای بیهوشی از بین می رود فرد برای کاهش درد مسکن دریافت می کند و زیباجو بیشترین ناراحتی را  در طول ۵ روز اول تجربه می کند هرچند که پزشک مسکن ها را متناسب با میزان درد فرد تجویز می کند. در روز های اول خونریزی جزئی در محل برش طبیعی است اما در صورت زیاد شدن باید به پزشک مراجعه کنید. بعد از یک هفته می توانید درد خود را با مسکن های بدون نسخه کم کنید و میزان درد شما به حداقل برسد. عمدتا بخیه ها بعد از ۶ هفته از بین می روند در غیر این صورت باید جراح خود را مطلع کنید.

دقت کنید تا حداقل ۶ هفته باید از فعالیت سنگین بپرهیزید و هرگونه فعالیتی را با تجویز پزشک انجام دهید.

پروتز سینه خارجی

پروتز خارجی به هیچ وجه یک راه حل دائمی برای افزایش سایز سینه نمی باشد زیرا نه تنها حس یک سینه واقعی را منتقل نمی کنند بلکه ظاهر زیبا ندارند و در اغلب اوقات نا متقارن هستند و در اکثر مواقع موجب حساسیت، سوزش و خارش پوست می شود. شما می توانید این پروتز ها را خریداری کنید و روی سینه قرار بدید اما احتمال جدا شدن و افتادگی این پروتزها از روی سینه بسیار زیاد است.

 

مراقبت های قبل از عمل

  • تست بارداری
  • گذشتن ۶ ماه از دوره شیردهی
  • اجتناب از مصرف مشروبات الکی به مدت ۸ دهفته
  • اجتناب از مصرف مواد مخدر و دخانیات به مدت ۸ هفته
  • اجتناب از مصرف داروهای هورمونی و منعقد کننده خون به مدت ۲ هفته
  • انجام آزمایشات لازم مانند ماموگرافی و سونوگرافی پستان و سلامت سنجی بدن
  • عدم استفاده از داروها و مواد غذایی که خون را رقیق می کنند، مکمل های گیاهی، داروهای مسکن و ضد التهاب به مدت ۲ هفته
  • استحمام قبل از عمل جراحی زیرا تا یک هفته قادر به حمام کردن نخواهید بود.
بخوانید  علت افتادگی واژن چیست ؟ 10 علت افتادگی واژن و درمان آن چیست ؟

 

مراقبت های بعد از عمل

  • عدم استحمام تا یک هفته
  • عدم فعالیت تا ۵ روز
  • عدم فعالیت سنگین تا ۸ هفته
  • عدم خوابیدن روی شکم و پهلو
  • استفاده ۲۴ ساعته از سوتین طبی
  • انجام مانیتورینگ و بررسی منظم
  • استفاده از داروها و دستورات پزشک جراح
  • پرهیز از مصرف مشروبات الکی به مدت ۴ هفته
  • پرهیز از مصرف مواد مخدر و دخانیات به مدت ۴ هفته
  • پرهیز از مصرف هرگونه دارو خارج از تجویز پزشک جراح

 

سوالات متداول

آیا پروتز سینه موجب سرطان سینه می شود؟

تا امروز هیچ گونه ارتباطی بین پروتز سینه و ابتلا به سرطان و یا هرگونه بیماری خود ایمنی و بیماری های سیستمیک یافت نشده حتی نتایج تحقیقات نشان می دهد افرادی که جراحی ایمپلنت سینه انجام داده اند کمتر از افراد دیگر دچار سرطان سینه می شوند.

آیا پروتز سینه موجب تاخیر در تشخیص سرطان سینه می شود؟

هیچ نتیجه ای مبنی بر این موضوع وجود ندارد که پروتز سینه در تشخیص وجود غده در بافت سینه اختلال ایجاد کند و یا حتی غده در افرادی که پروتز سینه دارند در مرحاه پیشرفته تری تشخیص داده شود. اما نباید فراموش کرد که معاینات به طور دائم انجام شود و تصویر برداری حین ماموگرافی تحت نظر یک متخصص باشد.

آیا پروتز سینه باعث رفع افتادگی سینه می شود؟

خیر، این جراحی تنها برای افزایش سایز و فرم دهی به سینه انجام می شود و به تنهایی باعت رفع افتادگی سینه ها نمی شود. شما می توانید در صورت تمایل و با موافقت پزشک دو عمل پروتز سینه و لیفت سینه (پروتزپکسی) را همزمان انجام دهید.

آیا پروتز سینه دائمی است؟

خیر،این موضوع جواب قطعی ندارد بلکه بسته به بدن فرد و تشخیص پزشک دارد. در گذشته پروتزها باید در یک زمان مشخصی تعویض می شدند اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی به خصوص در پروتز های نسل شش موتیوا لزومی به تعویض وجود ندارد. مسلم است که انجام آزمایشات و چکاپ ها ضروری است و ممکن است در صورت بروز مشکل و تشخیص پزشک پروتز ها تعویض شوند. امروزه پروتزها بین ۱۰ تا ۲۰ سال عمر مفید دارند و برای مصرف کننده مشکلی ایجاد نمی کنند.

بخوانید  درمان کیست بارتولن با پیاز پخته و سایر درمان های خانگی

آیا امکان شیردهی بعد از عمل پروتز سینه وجود دارد؟

بله! یکی از سوالات پر تکرار که ذهن افراد را درگیر می کند این است که آیا بعد از انجام پروتز سینه می توان باردار شد و شیردهی داشت؟ بارداری و شیر دهی بعد از عمل پروتز سینه هیچ منعی ندارد با این حال پزشکان توصیه می کنند اگر قصد بارداری در آینده نزدیک را دارید جراحی پروتز سینه را به بعد از بارداری و دوره شیردهی موکول کنید چرا که بارداری و شیردهی باعث افتادگی سینه می شود. مسلم است امکان تغییر بافت سینه و تغییر غدد شیردهی حین جراحی وجود دارد که این مسئله روی فرایند تولید شیر در بدن مادر تاثیر می گذارد. اگر جراحی توسط یک جراح ماهر انجام شود ریسک این مشکل بسیار کم می شود.

چه مدت بعد از انجام جراحی پروتز سینه می توان هواپیما سوار شد؟

پروتزهای سینه هیچ تداخلی با سفر هوایی ندارد و فشار ناشی از ارتفاع تاثیری روی پروتز ندارد. در نتیجه با خیال راحت می توانید سوار هواپیما بشید اگر چه باید اجازه پرواز را از پزشکتان بگیرید. زیرا ممکن است بین ۲۴ ساعت تا دو هفته اجازه پرواز نداشته باشید اما بعد از آن هیچ مشکلی ایجاد نمی شود.

کدام برند پروتز سینه بهتر است؟

برند های مختلفی در سراسر دنیا وجود دارد که برخی از آنها در ایران موجود می باشد. در حال حاضر پروتز سینه آمریکایی برند موتیوا محصول کمپانی Establishment Labs در بیش از ۸۰ کشور عرضه می شود. پروتز سینه موتیوا نسل ششم پروتزها می باشد که یک نسل از دیگر رقبای خود جلوتر است و با استفاده از تکنولوژی نانو نوآوری در تولید رقم زده و بسیاری از نقوص نسل های قبل را برطرف کرده است تا حس امنیت و رضایت را به زیباجویان منتقل کند.
چه سنی برای انجام پروتز سینه مناسب است؟

بازه سنی مناسب برای جراحی پروتز سینه بین ۱۸ الی ۶۰ سال می باشد که این عدد می تواند با توجه به آناتومی بدن فرد و میزان آمادگی جسمانی فرد تحت نظر جراح تغییر کند.

 

 

 

 

 

 

 

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

آواتار واحد نویسندگی دندان لند

واحد نویسندگی دندان لند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×